Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord werkt toe naar Groningen-uit

9 december 2015 18:59 - Feyenoord.nl

Op een zonnig maar koud Varkenoord heeft de selectie van Feyenoord woensdag de tweede training van deze week afgewerkt. Na de uitlooptraining op maandag en de vrije dinsdag begon de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst op Varkenoord aan de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen FC Groningen van aanstaande zondag.

Onder het toeziend oog van tientallen toeschouwers trainde de selectie in drie verschillende groepen. Keeperstrainer Patrick Lodewijks nam Kenneth Vermeer, Warner Hahn en Kamil Miazek onder vuur, terwijl assistent-trainer Jan Wouters de zeven spelers die afgelopen maandag met Jong Feyenoord in actie kwamen onder zijn hoede had.

Op hetzelfde moment speelden de overige Feyenoorders een positiespel, waaraan ook Van Bronckhorst zelf deelnam. De hoofdtrainer liet zien het voetballen nog niet verleerd te zijn. De training werd afgesloten met een partijspel, waarbij de doelen dicht bij elkaar stonden en de spelers gedwongen werden snel te handelen in de kleine ruimte.

Eric Botteghin is er zondag niet bij, als Feyenoord het opneemt tegen zijn voormalige werkgever. De verdediger komt door een afgelopen zondag opgelopen hamstringblessure de rest van dit kalenderjaar niet meer in actie en ontbrak om die reden ook op het trainingsveld.

Tot aan het duel met FC Groningen werkt Feyenoord nog drie trainingen af. De sessies van donderdag (aanvang 10.30 uur) en vrijdag (12.00 uur) zijn vrij toegankelijk. De zaterdagtraining is besloten en dus niet toegankelijk voor pers en publiek.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

groningen bronckhorst toegankelijk varkenoord aanvang botteghin deelnam hahn hoede jong kamil lodewijks miazek sessies toeziend uitlooptraining verleerd vermeer vuur warner werkgever wouters zaterdagtraining zonnig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg