Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord en Lopes Cabral in goed overleg per direct uit elkaar

9 december 2015 17:05 - Feyenoord.nl

Feyenoord en Rodny Lopes Cabral gaan in goed onderling overleg per direct uit elkaar. De 20-jarige verdediger is al langdurig geblesseerd en beschikte over een verbintenis tot aan het einde van dit seizoen. Om zich volledig te kunnen focussen op zijn revalidatie buiten de club, hebben Feyenoord en de speler in goed onderling overleg besloten tot ontbinding van zijn contract.

Lopes Cabral kwam als C-junior binnen in de jeugdopleiding van Feyenoord en sloot aan het begin van het seizoen 2014-2015 aan bij de eerste selectie. Sindsdien kon de Rotterdammer vanwege een knieblessure niet in actie komen. Feyenoord verlengde in maart van dit jaar desondanks het contract van Lopes Cabral met een jaar, om hem zo een tweede kans te kunnen bieden.

Feyenoord bedankt Rodny Lopes Cabral voor zijn inzet voor de club en wenst hem veel succes met zijn verdere revalidatie.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

cabral lopes revalidatie rodny beschikte ontbinding rotterdammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda