Toornstra (2x) en Immers trefzeker bij 3-2 zege Jong Feyenoord

7 december 2015 18:26

Jong Feyenoord heeft maandagavond op Varkenoord de beloftenwedstrijd tegen Jong Willem II met 3-2 weten te winnen. Jens Toornstra (2x) en Lex Immers waren de doelpuntenmakers.

Immers opende halverwege de eerste helft de score voor de Rotterdamse reserves nadat hij werd vrijgespeeld door een gezamenlijke actie van Achahbar en Vilhena. Aan het einde van de eerste helft zorgde Willem II aanvaller Nemec met twee doelpunten voor de verrassende 1-2 ruststand.

Na rust stelde Jong Feyenoord orde op zaken. De ploeg kreeg voldoende kansen om de wedstrijd te beslissen. Kazim trof twee keer het houtwerk. Toornstra liet uiteindelijk de wedstrijd kantelen. Zijn penalty gegeven na een handsbal werd nog gestopt, maar vanuit de rebound kon hij alsnog binnenwerken. Vervolgens zorgde hij zelf een kwartier voor tijd voor de winnende treffer. Willem II perste er nog een slotoffensief uit, maar tot de gelijkmaker kwam het niet meer.

Opstelling: Hahn; Nieuwkoop, Van der Meer, Knoester, Verdonk; Vilhena (58 Hamer), Toornstra, Immers; Achahbar, Kazim-Richards en Schuurman.