Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: kom op tijd naar Feyenoord - Heracles

6 december 2015 10:57 - Feyenoord.nl

Ook voor Feyenoords laatste competitiewedstrijd in De Kuip van het jaar 2015 zijn alle beschikbare kaarten verkocht. Zo wordt de prachtige reeks van uitverkochte thuiswedstrijden vanaf begin dit seizoen voortgezet en kan de formatie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst ook tegen Heracles Almelo (aanvang 14.30 uur) rekenen op de massale steun van haar legioen. In verband met de verwachte drukte in De Kuip adviseert Feyenoord alle bezoekers op tijd en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. De poorten gaan een half uur eerder open dan gebruikelijk, wat betekent dat De Kuip vanaf 12.30 uur toegankelijk is. Meer relevante (reis)informatie lees je hieronder.
Kom op tijd naar de uitverkochte Kuip!

Feyenoord verwacht voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis.

Stadionpoorten een half uur eerder open
In verband met de verwachte drukte gaan de poorten van De Kuip zondag een half uur eerder open dan normaal gesproken het geval is bij thuiswedstrijden. Bezoekers hebben zondag zodoende vanaf 12.30 uur toegang tot het stadion. Ook het Maasgebouw opent om die tijd haar deuren.

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Pendeltreinen
De NS zet zondag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Verscherpt toezicht
Hoewel er geen concrete aanleiding voor is, is er rondom het duel met Heracles Almelo sprake van verscherpt toezicht in en rondom het stadion. Dit was bij de vorige thuiswedstrijd tegen FC Twente eveneens het geval. Normaal gesproken zult u hier als bezoeker geen hinder van ondervinden.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalmiddag toe!

Meer op Feyenoord.nl
Tags

kuip heracles almelo ret beverwaard buslijnen medesupporters parkeren pendeltreinen station toezicht vertoon vervoer wedstrijdkaart aanvang bergsmaweg bronckhorst dordrecht edo jassen legioen maasgebouw nederland ongenummerde openbaar parkeerterrein reistijd relevante stadionpoorten stoel tassen toegang toegankelijk tramlijn treinen twente uitsluitend vananaarbeter veiligheidsredenen voetbalmiddag voortgezet vriendelijke wegwerkzaamheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave