Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bereid mee te werken aan vertrek Achahbar in winterstop

5 december 2015 06:46

De Telegraaf meldt dat Feyenoord bereid is mee te werken aan een vertrek van Anass Achahbar in de winterstop. De aanvaller verlengde eind vorig seizoen zijn contract nog bij Feyenoord. Sindsdien zit hij voornamelijk op de tribune. Naast Michiel Kramer heeft de jongeling ook Kazim nog voor zich. "Als jeugdige speler is het belangrijk dat hij iedere week aan spelen toekomt," zo laat Giovanni van Bronckhorst weten in een reactie. "Ik heb voor Colin Kazim-Richards op de bank gekozen achter Michiel Kramer. Omdat we geen blessures hebben, hou ik vast aan mijn basiselftal en heb dezelfde spelers op de bank. Een luxe, maar ook moeilijk voor andere spelers om daar tussen te komen. Vandaar wil ik meedenken met Anass als hij na de winterstop elders aan spelen wil toekomen."

Meer: Telegraaf.nl




Tags

achahbar kazim kramer michiel telegraaf basiselftal bronckhorst colin jeugdige jongeling richards toekomen toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.465 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda