Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord 4e; Moet winnen over UEFA Cup; minimale kans op 2e plaats

29 oktober 2002 22:46

Verslaggever: K

Het slechtst denkbare scenario bleek vanavond bewaarheid te worden. Feyenoord verloor zelf in Turijn. Newcastle United won thuis met 2-1 van Dynamo Kiev. Feyenoord zakte daardoor terug naar de vierde plaats. Feyenoord zal de laatste wedstrijd thuis tegen Newcastle United MOETEN winnen om de derde plaats en daarmee UEFA Cup voetbal te bereiken. Bij een gelijkspel of verlies zit dat er niet meer in. Er is nog een kleine kans op de tweede plaats en daarmee kwalificatie voor de volgende ronde. dan zal Feyenoord moeten winnen en Juventus in kiev Dynamo Kiev moeten verslaan. De coach van Juventus liet echter al doorschemeren bij winst op de Rotterdammers niet zijn sterkste spelers in te zetten tegen Dynamo Kiev omdat de Italianen zich toch al geplaatst hebben voor de volgende ronde.

Stand in poule E:
1. Juventus 5-10 (10- 2)
2. Dinamo Kiev 5- 7 ( 5- 7)
3. Newcastle United 5- 6 ( 3- 6)
4. FEYENOORD 5- 5 ( 2- 5)

Meer op




Tags

kiev dynamo juventus newcastle uefa minimale bewaarheid dinamo italianen kwalificatie turijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda