Feyenoord lijdt 2-0 nederlaag in Turijn

29 oktober 2002 22:38

Verslaggever: K

Feyenoord heeft dinsdagavond in Turijn de 5e Champions League wedstrijd met 2-0 verloren tegen Juventus. Feyenoord stapte met opgeheven hoofd van het veld. De ploeg kreeg zijn kansen in Itali?. Juventus kwam echter na 4 minuten al op voorsprong door een doelpunt van Di Vaio. Het liep daarna achter de feiten aan. Feyenoord had het meeste balbezit, Juventus stond dat ook toe. De ploeg had echter ook net zoveel kansen als de Italianen. Met name Bombarda en Lurling lieten de kansen op de gelijkmaker liggen in de eerste helft. Juventus deed het vervolgens op de counter en het was Di Vaio die de score tot 2-0 vergrootte. na die 2-0 was de wedstrijd gespeeld. Feyenoord kon nauwelijks kansen meer creeren. Juventus hoefde ook niet meer, waardoor de wedstrijd verder wegzakte.