Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi, Gustafson, Elia en Van Beek werken nog aan herstel

17 november 2015 17:07 - Feyenoord.nl

De voorbereiding van Feyenoord op de thuiswedstrijd tegen FC Twente is in volle gang. Na het vrije weekend meldde de selectie van Giovanni van Bronckhorst zich maandag voor het eerst weer op Varkenoord, terwijl ook dinsdagochtend een training werd afgewerkt. De hoofdtrainer kon dinsdag beschikken over in totaal vijftien spelers, waaronder Kenneth Vermeer, Rick Karsdorp en Bart Nieuwkoop. Het drietal moest zich vorige week afmelden voor de interlands met nationale (jeugd)elftallen.

Behalve het drietal moesten ook Karim El Ahmadi (Marokko) en Simon Gustafson (Jong Zweden) de internationale wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, terwijl Eljero Elia en Sven van Beek vervroegd terugkeerden van respectievelijk het Nederlands elftal en Jong Oranje. Het viertal werkt momenteel aan hun herstel en ontbrak op het trainingsveld.

Voor de spelers die wel in actie kwamen, stond er onder meer een positiespel, een afrondoefening en een partijspel op het programma. Het partijspel, in de kleine ruimte en waarbij alleen kon worden gescoord via de kaatsers op de achterlijn, vormde het afsluitende onderdeel van de oefensessie.

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ahmadi beek elia gustafson jong achterlijn afmelden afrondoefening bronckhorst eljero kaatsers karim karsdorp marokko nieuwkoop oefensessie oranje simon terugkeerden twente varkenoord vermeer vormde zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda