Transparent
Inloggen
Sluiten

Training Feyenoord; Vermoedelijke opstelling; Bombarda speelt waarschijnlijk

28 oktober 2002 22:47

Verslaggever: K

Onder leiding van Bert van Marwijk werkte Feyenoord vanavond een training af in Della Alpi, het stadion van Juventus. Voorafgaand daaraan was een persconferentie van Van Marwijk (lees hier op Feyenoord.nl). Van Marwijk wilde niet echt ingaan op de speelwijze en het team van woensdag. Wel liet hij weten voor de winst te gaan, maar verlies zeker te moeten vermijden.

Uit de laatste training werd duidelijk dat Bombarda naar alle waarschijnlijkheid zijn opwachting zal maken als vervanger van de geschorste Bonaventura Kalou in de spits. Daarmee houdt hij lurling dus op de rechtshalfplaats en verplaatst hij hem niet naar de spitspositie. Op linkshalf had hij weinig andere mogelijkheden aangezien Van Persie niet in vorm is en Pardo nog niet fit genoeg bleek. De Chileen trainde net als Loovens ook vanavond nog apart. Wellicht zit er wel een invalbeurt in, mocht dat noodzakelijk zijn.

Vermoedelijke opstelling: Zoetebier, Song, Van Wonderen, Paauwe, Rzasa, Emerton, Bosvelt, Ono, Lurling, Buffel, Bombarda.

Meer op




Tags

bombarda marwijk lurling alpi bonaventura bosvelt buffel chileen della emerton juventus kalou linkshalf loovens ono opwachting paauwe pardo persie rechtshalfplaats rzasa song vermijden waarschijnlijkheid wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda