Transparent
Inloggen
Sluiten

Immers denkt niet aan vertrek, wil zich terugknokken en kampioen worden met Feyenoord

2 november 2015 06:53

Lex Immers werd rondom ADO Den Haag - Feyenoord uitgebreid in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Zelf hield de middenvelder de berichten af. Tegenover RTV Rijnmond stelde hij al voor de wedstrijd dat een vertrek in de winterstop niet aan de orde is. Hij stelt er alles aan te doen om zich terug te knokken in het elftal en met Feyenoord kampioen te willen worden.

ADO coach Henk Fraser stelde in het Algemeen Dagblad de komst van Immers wel te zien zitten. 'Hij zou zeker van toegevoegde waarde zijn.Bereid, betrokken en een speler die ook in de 'zestien' komt. Dat kan een extra wapen zijn. We hebben nog niet gesproken, zover zijn we nog niet. Maar zijn terugkeer is zeker iets om over na te denken.'

Immers staat volgens de Telegraaf vanavond gewoon weer in de basis bij de beloften van Feyenoord tegen SC Heerenveen 2. Hij heeft coach Patrick Lodewijks verteld dat deze elke week op hem kan rekenen en dat hij zolang hij niet in het eerste elftal wordt opgesteld alles zal geven. Immers wil zich terug knokken en een bijdrage leveren aan een mogelijke titel.





Tags

ado terugknokken fraser heerenveen lex lodewijks rijnmond telegraaf titel wapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea cuoc fundament geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam leverkusen liverpool middenveldert milambo oosting schreuder slot stengs timber toptrainer ueda wehave willykment xabi yoda