[CL-tegenstanders] 1-0 winst Juventus; Winst voor Newcastle en Dynamo

26 oktober 2002 20:33

Verslaggever: K

Juventus, dinsdag tegenstander van Feyenoord, won vanavond met 1-0 van Udinese. De Chileen Salas, vervanger van de geblesseerde man in vorm Del Piero, tekende voor de enige treffer.

Opstelling Juventus: Buffon, Thuram, Fresi, Iuliano, Moretti (27? Zenoni), Zambrotta, Tacchinardi, Davids; Nedved, Salas ('60 Tudor), Zalayeta ('70 Di Vaio).

Newcastle United heeft de slechte seizoenstart duidelijk achter de rug en blijft de laatste weken goed presteren. Zaterdagmiddag wonnen de Britten voor de competitie thuis met 2-1 van Charlton Atletic. Na een 0-1 achterstand na een half uur spelen kwam de ploeg terug via doelpunt van Griffin en Robert.

Dynamo Kiev, woensdag nog te sterk voor Feyenoord, won zaterdag voor de eigen competitie thuis met 2-0 van Metalurh M. De overwinning kwam pas in de slotfase tot stand. Nadat Metalurh met 10 man kwam te staan door een rode kaart scoorde de talentvolle spits Shatskikh in de 81ste minuut de openingstreffer. In blessuretijd stelde hij de zege veilig met zijn tweede doelpunt.

Juventus speelt vanavond thuis tegen Udinese.