Transparent
Inloggen
Sluiten

Elia: 'Je moet af en toe een beetje provoceren'

28 oktober 2015 23:13

Tegenover Metro reageerde Eljero Elia op het gevecht dat zich gaandeweg de wedstrijd zich steeds meer op het scherpst van de snede ontwikkelde. "Je moet af en toe een beetje provoceren. Zelf ben ik daar niet zo van, ik bemoeide me er ook niet al te veel mee. Maar soms is het gewoon nodig. En de Ajacieden gingen er in mee. Nou prima, laat ze maar lekker. Ze moeten buiten het veld zijn en niet in het veld. Binnen de lijnen heeft het toch geen zin om te vechten, want dan krijg je rood. Ze hadden beter hun energie kunnen sparen."

De buitenspeler blijkt ook andere kwaliteiten te hebben want hij zag de winnende treffer al aankomen. "Ik stond zo met mijn armen te zwaaien, omdat ik zeker wist dat we uit die vrije trap zouden scoren. Ik schreeuwde tegen iedereen: deze gaat erin, het is klaar! Uiteindelijk viel die bal erin en dan weet je dat gewoon Ajax hebt uitgeschakeld. Toen liepen de rillingen over mijn rug. Prachtig."

Meer: Metro




Tags

elia metro bemoeide eljero gaandeweg rillingen scherpst snede sparen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.545 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer