Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD VERSLAAT AJAX: 1-0

28 oktober 2015 21:40

Feyenoord heeft Ajax in extremis verslagen in de derde ronde van de KNVB beker. In de 95ste en laatste minuut trok Feyenoord door een eigen doelpunt van Joel Veltman aan het langste eind.

In de eerste helft had Feyenoord weinig in de melk te brokkelen. Ajax had een overwicht, Feyenoord wist zich eigenlijk geen echte kans te creëren in de eigen Kuip. De ploeg beet te weinig van zich af en leek verrast door de speelwijze van de Amsterdammers.

Na rust deed Feyenoord er een schepje bovenop. Naarmate het duel vorderde werd de ploeg sterker. Nadat de eerste helft voor de Amsterdammers was, was de tweede helft zeker voor Feyenoord. Daar waar Ajax in de eindfase leek te spelen op de verlenging bleef Feyenoord voor de zege gaan. Feyenoord gooide daarbij alles in de strijd om er een voetbalgevecht van te maken en de gemoederen op te hitsen. In de 95ste minuut betaalde zich dat allemaal uit. Een voorzet belandde bij een gevecht tussen Veltman en Kuyt tegen de voet van Veltman, die hem daarmee in eigen doel werkte. De Kuip stond in vuur en vlam. Het doelpunt betekende direct het einde van de wedstrijd en daarmee een prachtige ontlading.




Tags

veltman kuip betekende brokkelen extremis gooide hitsen knvb kuyt langste melk naarmate verlenging vlam voetbalgevecht vorderde vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki