Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Brom: 'Feyenoord in the mood'

24 oktober 2015 08:54

“Ze zijn in the mood”, zei AZ-coach Van den Brom over Feyenoord. “Ze hebben vorige week tegen sc Heerenveen een geweldige eerste helft gespeeld. Ik weet nog dat we vorig jaar een fantastische wedstrijd in De Kuip speelden. Dat was voor ons de ommekeer in het seizoen. We zijn nu wat verder met z’n allen, maar de situatie dat we nog te laag staan is hetzelfde.”

“Ik hoorde vanmorgen dat we dat creëren van kansen ook in de competitie goed doen”, vervolgde de oefenmeester. “We staan wat dat betreft op de tweede plek. Maar als het gaat om het verzilveren van kansen, staan we in een klassement op de dertiende of veertiende plek. Dat is iets waar we mee aan de slag moeten; dat moet beter. Werk aan de winkel.”




Tags

brom mood heerenveen klassement kuip oefenmeester vervolgde winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki