Transparent
Inloggen
Sluiten

Intensieve training op bomvol Varkenoord

22 oktober 2015 17:47 - Feyenoord.nl

Onder grote publieke belangstelling heeft Feyenoord donderdagochtend verder toegewerkt naar de thuiswedstrijd tegen AZ. Drie dagen voor het eerstvolgende competitieduel in de stijf uitverkochte Kuip werd er intensief getraind op Varkenoord, waar de supporters wederom rijen dik langs de lijn stonden. Rick Karsdorp, die herstellende is van een liesblessure, trainde evenals woensdag deels apart van de groep.

Aan de korte zijde van het trainingsveld waren opvallend veel kinderen in een groen-wit tenue van Feyenoord Soccer Schools te ontwaren. Zij nemen deze dagen deel aan een van de Soccer Camps op Varkenoord en kregen tussen hun eigen voetbalactiviteiten door de gelegenheid om hun grote voorbeelden aan het werk te zien. Pal achter het doel keken ze bewonderend naar het keeperswerk van Kenneth Vermeer en Warner Hahn, die talloze vuurpijlen van Patrick Lodewijks te verwerken kregen.

Aan de overkant hoefde ook doelman Kamil Miazek zich niet te vervelen. Hij kreeg telkens een ander duo aanvallers tegenover zich, dat met twee verdedigers tegenover zich de opdracht had de Poolse sluitpost te passeren. Dit leverde zowel intensieve duels als fraaie doelpogingen op, waarbij er meer dan eens een lekker doelpunt te noteren viel.
In de aanloop naar Feyenoord – AZ (aanstaande zondag om 16.45 uur) staan er voor de selectie nog twee trainingen op het programma, waarvan die van zaterdag (10.30 uur) openbaar is. De oefensessie van vrijdag is besloten en niet toegankelijk voor pers en publiek.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

varkenoord bewonderend camps doelpogingen fraaie groen hahn herstellende kamil karsdorp keeperswerk keken kinderen kuip liesblessure lodewijks miazek noteren oefensessie openbaar overkant passeren rijen schools sluitpost stijf talloze tenue toegankelijk toegewerkt vermeer vervelen voetbalactiviteiten vuurpijlen warner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.282 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda