Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen live CL beelden Feyenoord meer via MBC-internet

25 oktober 2002 09:26

Verslaggever: K

De Koreaanse televisiezender MBC zal geen Champions League wedstrijden meer uitzenden. Aangezien de zender al haar televisie-uitzendingen live uitzendt via internet, waren de beelden van Feyenoord live te zien via internet. MBC heeft echter besloten de uitzendingen van de Champions League te verplaatsen naar haar kabel(sport)zender MBC-ESPN. Reden voor de wijziging is de overgang van zomertijd-wintertijd. Voor de wijziging kon de zender voorafgaand aan de start van haar reguliere uitzendingen (6.00 AM plaatselijke tijd) de Champions League wedstrijden in zijn geheel uitzenden. Aangezien de zender haar reguliere programmering niet wilde verschuiven besloot het de CL-beelden voortaan via haar sportzender op de kabel te vertonen en niet meer op het open net.

Uiteraard zullen wij op zoek blijven naar zenders wereldwijd die de wedstrijden uitzenden en ook via internet beschikbaar zijn, voor alle fans in het buitenland die alleen op internet zijn aangewezen voor het zien van de live beelden.

Meer op




Tags

mbc zender kabel espn plaatselijke programmering sportzender televisiezender uitzendt vertonen wintertijd zenders zomertijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda