Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord - Ajax uitverkocht, reactie club op problemen ticketsysteem

16 oktober 2015 16:13 - Feyenoord.nl

Feyenoord ontvangt Ajax op woensdag 28 oktober in de derde ronde van de KNVB beker in een volledig uitverkochte Kuip. Alle nog beschikbare toegangskaarten voor de Klassieker gingen vrijdag binnen enkele uren over de toonbank. Dit betekent dat de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst tegen de Amsterdammers andermaal op de massale steun van het legioen kan rekenen, nadat alle eerdere thuisduels dit seizoen ook volledig uitverkocht waren.

Nadat seizoenkaarthouders tot en met afgelopen woensdag gedurende een kleine twee weken genoten van voorrang en korting bij het terugkopen van hun eigen plaats, startte vrijdagochtend om negen uur de voorrangs- en kortingsperiode voor leden van Het Legioen, de officiële Supportersclub van Feyenoord. De run op toegangskaarten voor de Klassieker was zó groot, dat de wachttijden bij de start van de online verkoop hoog opliepen.

Feyenoord maakt momenteel – net als alle andere BVO’s – nog verplicht gebruik van een gezamenlijk ticketsysteem, dat verouderd is en niet bestand tegen grote pieken. In 2016 neemt de club de kaartverkoop voor wedstrijden volledig in eigen beheer met een nieuw, gebruiksvriendelijker ticketsysteem.

Feyenoord wijst alle supporters erop dat de club ten zeerste afraadt om kaarten buiten Feyenoord om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ticketsysteem klassieker legioen toegangskaarten afraadt andermaal bestand bronckhorst bvo gebruiksvriendelijker gedupeerd knvb korting kortingsperiode kuip opliepen pieken run supportersclub teleurstellingen terugkopen toonbank uren voorrang voorrangs wachttijden zeerste zwarthandel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda