Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanhoudende problemen bij kaartverkoop voor bekerduel Feyenoord - Ajax

16 oktober 2015 11:14

De kaartverkoop voor het bekerduel Feyenoord - Ajax, die vrijdagochtend 9.00 uur, de volgende fase in ging, zorgt online voor aanhoudende problemen. Al ruim voor 9 uur gingen zowel de website van Feyenoord als die van de kaartverkoop onderuit. Aanvankelijk slaagden slechts mondjesmaat fans erin kaarten te bestellen. Na twee uur lijkt de situatie verbeterd, maar worden er nog steeds veel problemen gemeld.

Alle leden van Het Legioen die in het bezit zijn van een Legioenclubkaart kunnen vanaf vandaag twee kaarten kopen voor Feyenoord – Ajax, eveneens met een korting van ruim 20%. Ook seizoenkaarthouders kunnen, als zij hun eigen plaats niet teruggekocht hebben, twee kaarten aanschaffen. Seizoenkaarthouders die wel gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om hun eigen plaats terug te kopen, kunnen in deze periode één kaart bijkopen. De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen eindigt op dinsdag 20 oktober aanstaande.




Tags

aanhoudende bekerduel legioen bijkopen korting legioenclubkaart mondjesmaat slaagden teruggekocht voorrangsperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.414 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki