Schuurman als aanvoerder succesvol met Oranje onder 19

9 oktober 2015 23:34

Oranje onder 19 heeft zich na twee duels in de kwalificatiepoule weten te plaatsen voor de Eliteronde van de EK_kwalificatie. In de eerste kwalificatiepoule won Oranje na de 9-0 zege op Gibraltar met 2-0 van Liechtenstein. Het duurde tot de 69ste minuut alvorens de ploeg op voorsprong kwam via Steven Bergwijn. Drie minuten voor tijd besliste een eigen doelpunt van Liechtenstein de wedstrijd. Jari Schuurman was aanvoerder van het team en speelde de volledige wedstrijd. Doordat Frankrijk ook hun eerste twee duels wist te winnen, zijn beiden ploegen al voor Frankrijk onder 19 - Nederland onder 19 zeker van plaatsing voor het volgende kwalificatietoernooi.