Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt en Elia blij met bekerloting: 'drie Klassiekers in een seizoen, schitterend'

26 september 2015 14:03

In het Algemeen Dagblad reageerden Dirk Kuyt en Eljero Elia enthousiast over de loting van Ajax in de derde ronde van de KNVB beker. "Echt geweldig toch?," aldus Kuyt. "Misschien te vroeg in het toernooi? Waarom? Prachtig man, laat maar komen die wedstrijd. We spelen thuis, dat is cruciaal. Tegen Ajax hoef je ook geen seconde te twijfelen over de vraag of het wel uitverkocht zal zijn. Ik denk dat iedereen uitkijkt naar die wedstrijd. Of ze bij Ajax ook zo blij zijn met deze loting? Dat zal je daar moeten vragen, maar eerlijk gezegd denk ik het niet."

En Elia zag het ook wel zitten, een midweekse avondwedstrijd in De Kuip tegen aartsrivaal Ajax. "Overal in Nederland zag ik lege stadions tijdens de bekerwedstrijden, maar hier was het helemaal uitverkocht. Ik was op weg naar huis toen ik te horen kreeg dat wij Ajax hebben geloot. En ik ben eerlijk: ik was er heel blij mee. We spelen drie Klassiekers in een seizoen. Schitterend."




Tags

elia kuyt klassiekers bekerloting aartsrivaal avondwedstrijd eljero knvb kuip nederland reageerden uitkijkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda