Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag jaarlijkse collecte voor Sophia Kinderziekenhuis

11 september 2015 00:16 - Feyenoord.nl

Rond de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Willem II vindt de jaarlijkse collecte plaats voor het Sophia Kinderziekenhuis. Vanaf 13.00 uur (opening stadion) tot aan de aanvang van de wedstrijd heeft iedereen de gelegenheid een bijdrage te leveren bij één van de circa zeventig collectanten van het Sophia kinderziekenhuis in de buitenring van het stadion en in beide Feyenoord Fanshops. Ook zijn er collectebussen te vinden bij de verkooppunten van de munten en bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets.
De afgelopen jaren vond de ‘Sophia Dag’ telkens plaats aan het eind van het seizoen. Feyenoord heeft er om organisatorische redenen voor gekozen om deze dag voortaan eerder in het seizoen te plannen.

Dit jaar is de opbrengst van de collecte bestemd voor Sophia TV. Een grote groep vrijwilligers maakt samen met een paar vaste krachten gemiddeld vier keer per week live radio- en televisie-uitzendingen met en voor de kinderen. Deze uitzendingen gaan over alles behalve ziek zijn. Geregeld komen er prominente gasten langs in de studio, zoals spelers of trainers van Feyenoord, of bekende artiesten. De kinderen uit het ziekenhuis kunnen actief meewerken aan de uitzending of als gast aanwezig zijn, zodat ze even kunnen vergeten dat ze ziek zijn.

Naast contant geld kun je zondag ook doneren door middel van betaalmunten. Ook betaalmunten van vorig seizoen kan je in de collectebus kwijt. Feyenoord ruilt deze munten om voor cash. Extra pinnen kan bij de verkooppunten van de munten.

De opbrengst van de collecte zal samen met de opbrengst van vorig seizoen worden overhandigd door de selectie van Feyenoord tijdens het jaarlijkse bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

sophia collecte kinderziekenhuis munten betaalmunten kinderen verkooppunten aanvang artiesten bestemd buitenring cash circa collectanten collectebus collectebussen contant doneren fanshops krachten loketten opening organisatorische overhandigd pinnen prominente ruilt service uitzending vrijwilligers zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris