Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: 'doodziek van de 2-1'

30 augustus 2015 19:36

Aanvoerder Dirk Kuyt concludeerde na afloop dat zijn ploeg veel te weinig had gebracht na de vroege voorsprong. "Na een goed begin zakten we als team helemaal weg. We zochten te snel naar de lange bal en speelden veel te gehaast. PSV is natuurlijk ook gewoon een hele goede ploeg. Wij wilden daar iets tegenover stellen, maar we kwamen op de bepalende momenten tekort."

Zelf speelde Kuyt een cruciale rol bij de 2-1 van PSV. Hij liet zijn tegenstander uit zijn rug weglopen. "Natuurlijk ben ik daar doodziek van. Het was een cruciaal moment in de wedstrijd. Dat gebeurt me niet vaak. Een moment van onachtzaamheid. Maar dat is ook voetbal. Daarna kreeg PSV nog een strafschop. Kuipers zei dat hij het niet gezien had. Hij is op zijn assistent afgegaan. Zelf zag ik het niet goed. Het leek me niets, maar dat is op het veld moeilijk te zeggen."




Tags

kuyt afgegaan bepalende concludeerde gehaast kuipers onachtzaamheid weglopen zakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda