Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks stopt als keeperstrainer van Oranje, Benlahsen keeperstrainer Jong Oranje

27 augustus 2015 11:30 - KNVB.nl

Patrick Lodewijks heeft de KNVB laten weten per direct te stoppen als keeperstrainer van het Nederlands elftal. Lodewijks gaf aan dat hij door veranderde privé-omstandigheden de behoefte heeft om meer tijd met zijn familie door te brengen. Dat betekent dat hij geen werkzaamheden meer naast zijn werk als keeperstrainer bij Feyenoord zal verrichten. De oud-doelman maakte sinds augustus 2014 deel uit van de technische staf van Oranje.

Keeperstrainer Arno van Zwam wordt voor het resterende deel van Oranjes EK-kwalificatiereeks aan de technische staf toegevoegd. Van Zwam, die keeperstrainer is bij ADO Den Haag en Jong Oranje, nam Lodewijks ook al waar in juni, toen Nederland tegen de Verenigde Staten en Letland speelde. Bij Jong Oranje neemt Khalid Benlahsen, Hoofd Keepers Academy Feyenoord, de komende interlands de plaats van Van Zwam in.

Meer op KNVB.nl




Tags

oranje lodewijks jong benlahsen zwam academy ado knvb letland nederland oranjes verrichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda