Transparent
Inloggen
Sluiten

Vilhena wil niet naar Italië, vertrouwensbreuk met zaakwaarnemer

25 augustus 2015 23:50

De vader van Tonny Vilhena laat in De Telegraaf weten dat zijn zoon helemaal niet naar de Serie A wil. Het managementbureau van de speler zou de deal tussen Feyenoord en Sampdoria hebben geregeld en hopen de speler duidelijk te kunnen maken dat een overgang naar Sampdoria het beste voor zijn carrière is. Ook Sampdoria hoopt Vilhena de komende dagen nog te kunnen overtuigen.

"Tonny wil helemaal niet naar Italië," aldus diens vader. "Hij is hier bij ons gezin en zit voetbal te kijken. Hij is niet met zijn hoofd in de Serie A, hij blijft gewoon trainen en voetballen voor Feyenoord. Mensen hoeven niet te denken dat ze hem onder druk kunnen zetten. Dan sta ik keihard voor mijn zoon." De vader spreekt over een vertrouwensbreuk met het managementbureau. Mede vanwege de situatie van zijn meer zou Vilhena nu niet wegwillen.

Meer: De Telegraaf




Tags

vilhena sampdoria managementbureau telegraaf wegwillen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda