Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Woudenberg verhuurd aan NEC

25 augustus 2015 17:18 - Feyenoord.nl

Lucas Woudenberg speelt de rest van het seizoen voor N.E.C. De 21-jarige verdediger wordt voor de duur van één seizoen verhuurd aan de promovendus uit Nijmegen. Hij heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2017.

Woudenberg maakte vorig seizoen zijn debuut voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Standard Luik in de groepsfase van de Europa League. Ook kwam hij in de competitie in actie tegen FC Utrecht (uit) en NAC Breda (thuis). In het seizoen 2013-2014 werd hij door Feyenoord verhuurd aan Excelsior, dat toen uitkwam in de eerste divisie.

‘Voor Lucas is het heel belangrijk dat hij dit jaar minuten gaat maken op het hoogste niveau’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Bij Feyenoord had hij te maken met veel concurrentie op zijn positie, daarom gaat hij de uitdaging aan bij N.E.C. Lucas kan zich daar verder ontwikkelen, terwijl wij hem op de voet zullen volgen. We hebben er alle vertrouwen in dat Lucas dan in de zomer van 2016 met veel Eredivisie-ervaring terugkeert in De Kuip.’

Meer op Feyenoord.nl




Tags

lucas woudenberg eredivisie excelsior kuip luik nac promovendus standard uitkwam utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai timber trai willykment woerts yoda