Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint ook derde duel: 2-0 tegen Vitesse

23 augustus 2015 18:42

Feyenoord heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen weten te winnen. In een volle Kuip werd Vitesse met 2-0 verslagen. Kuyt, vanaf de penaltystip, en Basacikoglu waren de doelpuntenmakers.

Lang waren er nauwelijks hoogtepunten te noteren in de Kuip. Feyenoord speelde degelijk en wilde elk risico op een tegenstoot voorkomen. Aanvallend bracht het te weinig om Vitesse in gevaar te brengen. Immers was het dichtst bij een treffer. Vrijstaand kopte hij in de handen van doelman Room.

Na rust was er meer te beleven. Eerst was het Vitesse dat dacht aanspraak te maken op een penalty. Brown ging neer na een actie van Karsdorp. De scheidsrechter zag er geen penalty in. Aan de andere kant wees hij een kwartier later wel naar de stip toen Kongolo duidelijk over de knie ging bij Kashia. Kuyt mocht daardoor aanleggen voor zijn derde penalty. Hij deed dat dit keer onberispelijk door het midden. Nog geen twee minuten later was het duel beslist. Basacikoglu rondde een goede actie uitstekend af.




Tags

vitesse basacikoglu kuip kuyt aanleggen aanspraak brown dichtst hoogtepunten karsdorp kashia kongolo noteren penaltystip tegenstoot vrijstaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda