Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk gespaard; Winst en assist voor Buffel

16 oktober 2002 22:42

Verslaggever: K

Het Nederlands elftal heeft de leiding in de poule overgenomen na de 0-3 overwinning op Oostenrijk. Nederland staat nu op doelsaldo eerste. Oranje had geen enkele moeite met de Oostenrijkers. De 0-3 eindstand stond al na 30 minuten op het bord. Voor Oranje scoorden Seedorf, Cocu en Makaay. Pierre van Hooijdonk hoefde niet in actie te komen, omdat Oranje al snel op een veilige voorsprong kwam. De Feyenoord spits kon daardoor gespaard worden met het oog op de komende wedstrijden van de Rotterdammers.

Onder leiding van die andere Feyenoord spits Thomas Buffel won Belgi? ook haar tweede interland deze week. Uit bij Estland werd met 0-1 gewonnen. Net als afgelopen week was Sonck weer de matchwinnaar. Buffel was weer de man bij de belgen die voor de passes zorgde. Hij gaf de assist waaruit Sonck kon scoren. in de 89ste minuut werd hij gewisseld voor Van Hout.

Meer op




Tags

buffel hooijdonk oranje sonck belgi bord cocu estland hout makaay matchwinnaar nederland oostenrijk seedorf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda