Transparent
Inloggen
Sluiten

Debutant Kramer wijst Feyenoord de weg naar 0-2 zege in Leeuwarden

16 augustus 2015 16:22

Feyenoord heeft ook de tweede wedstrijd in de competitie weten te winnen. Uit bij Cambuur werd na een moeizame eerste helft uiteindelijk met 0-2 gewonnen. Debutant Kramer wees Feyenoord de weg door de openingstreffer binnen te koppen.

In een matige eerste helft kon Feyenoord geen indruk maken. Van Bronckhorst had ten opzichte van vorige week alleen Nelom vervangen. Kongolo schoof naar de linksbackpositie, waardoor er in het centrum ruimte kwam voor Van der Heijden. Immers en de debutanten Botteghin en Kramer begonnen op de bank.

Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd los. Feyenoord kon in de tweede helft eindelijk de tegenstander de wil op leggen en kreeg kansen op de openingstreffer. Nadat Kazim de kansen niet wist te benutten werd hij tot eigen frustratie gewisseld. Invaller Kramer deed vervolgens al snel wat zijn voorganger naliet. Een voorzet van rechts kopte hij knap over de keeper binnen. Even daarna leken de Friezen op 1-1 te komen. Vermeer greep mis bij een diepe bal en leek de bal in het doel te zien gaan. De invliegende Van Beek kon de bal nog net op de lijn weghalen. Althans dat was de uitleg van de grensrechter. De beelden kon geen echte uitsluitsel geven of de bal al an niet over de lijn was geweest.

In blessuretijd kon Feyenoord het duel beslissen. Feyenoord kreeg een penalty na vermeend hands van Bakker. Beelden leken uit te wijzen dat het geen hans was. Kuyt was desalniettemin zeker van zichzelf en schoof net als tegen FC Utrecht de penalty onberispelijk binnen.




Tags

kramer schoof bakker beek botteghin bronckhorst cambuur debutanten grensrechter hands hans heijden invliegende kazim kongolo kuyt naliet nelom utrecht vermeer voorganger weghalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki