Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: geen basis meer voor samenwerking met Krabbendam

4 augustus 2015 08:31 - Feyenoord.nl

De spelersgroep en de directie van Feyenoord hebben besloten niet langer samen te werken met Martijn Krabbendam, de zogenoemde clubwatcher van het tijdschrift Voetbal International. De maatregel betekent dat Krabbendam nog gewoon als verslaggever op de tribune wedstrijden van Feyenoord kan volgen en verslaan, maar dat spelers en directie hem niet meer te woord zullen staan en dus ook geen interviews meer zullen geven.

Los van elkaar is zowel de voltallige selectie als directie van Feyenoord tot de conclusie gekomen dat er geen basis meer is voor samenwerking met Krabbendam na schendingen van afspraken en onjuiste publicaties in het tijdschrift VI, op de website van VI, via diens Twitter-account en tijdens media-optredens.

De spelersgroep heeft de hoofdredactie van VI drie weken geleden, tijdens het trainingskamp in Oostenrijk, al van het besluit op de hoogte gesteld. De directie had de grieven en haar besluit al veel eerder kenbaar gemaakt, maar kreeg in een reactie van de hoofdredactie van VI te horen dat zij niet met Feyenoord in gesprek wilde gaan over de manier van werken van Krabbendam.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

krabbendam hoofdredactie grieven kenbaar onjuiste oostenrijk optredens publicaties schendingen trainingskamp zogenoemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda