Transparent
Inloggen
Sluiten

Vitesse - Feyenoord gaat door; Nog geen definitieve beslissing over meegaan Feyenoord fans

11 oktober 2002 20:35

Verslaggever: K

De competitiewedstrijd Vitesse - Feyenoord zal in ieder geval doorgaan. Feyenoord meldt via haar site dat ze de hulp van de openbare aanklager van de KNVB heeft ingeroepen in de hoop dat die nog een doorbraak kan forceren om het reglementaire aantal kaarten van 1200 te krijgen voor Feyenoord fans. Indien dat niet lukt zal het bestuur van Feyenoord de wedstrijd boycotten en roept de Supportersvereniging haar fans op om de wedstrijd ook te boycotten.

Het Feyenoord Fanzine Lunatic News meldt dat Feyenoord al in overleg met de supportersvereniging besloten zou hebben geen fans mee te nemen uit protest.

Meer op




Tags

vitesse boycotten meegaan supportersvereniging aanklager bestuur fanzine ingeroepen knvb lunatic protest reglementaire

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.489 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida generaal gimenez hancko hartman kasperk kraaij liverpool medication onzekerheid post potter scouten sildenafil slot speelgoed timber voetbalprimeur wieffer yoda