Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma Open Dag

17 juli 2015 10:34 - Feyenoord.nl

De Open Dag voor het seizoen 2015-2016 vindt aanstaande zondag plaats! Die dag wordt de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen aan de supporters in De Kuip gepresenteerd. Traditiegetrouw worden de nieuwe spelers, waaronder Simon Gustafson, Dirk Kuyt en Marko Vejinovic, ingevlogen per helikopter.

Toegang
De toegang is gratis. Je hebt geen entreebewijs nodig.

Plattegrond
Bij alle entreepoorten van De Kuip worden plattegronden uitgedeeld aan bezoekers. Wil je de plattegrond alvast bekijken, klik dan hier.

Programma Open Dag 2015-2016
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
10:00 uur Opening Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
11:00 uur Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
13:50 uur Training A1
14:15 uur Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie
15:30 uur Start handtekeningensessies
17:00 uur Einde Open Dag Feyenoord

Activiteiten en voetbaldorp
Het terrein van De Kuip is tijdens de Open Dag verdeeld in vijf zones. Diverse sponsors en partners van Feyenoord zijn aanwezig met leuke activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld de stand van DrukwerkMAX en krijt mee met de enorme Feyenoord stoepkrijt tekening! Laat je echte kleuren zien en maak kans op een mega elftalposter voor in je slaapkamer. DrukwerkMAX is nummer 18 op de plattegrond. Voor de jongste supporters is er op het parkeerterrein voor het Maasgebouw het Voetbaldorp, waar zij met een stempelkaart kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvangen zij een leuke verrassing.

Parkeren
Het is niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3 en P4. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5 (betaald), P5 Garage (betaald) en P6 (gratis) geopend zijn. Daarnaast kan er geparkeerd worden bij de Olympiaweg (gratis) en P&R Beverwaard (gratis). Bij P&R Beverwaard is een tramverbinding richting De Kuip.

Openbaar Vervoer
De NS laat zondag 19 juli voor de Open Dag van Feyenoord extra treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Tussen 09.00 en 18.00 uur:

Elk half uur een trein van Rotterdam Centraal/Rotterdam Blaak naar Rotterdam Stadion en terug
Elk half uur een stoptrein van Dordrecht naar Rotterdam Stadion en terug
Deze treinen stoppen niet op Rotterdam Zuid

De exacte vertrektijden van de treinen staan in de NS Reisplanner en op de affiches van de NS stations nabij Rotterdam Stadion. Kijk ook op www.ns.nl. Heb je een NS-abonnement? Dan kun je die ook als OV-Chipkaart in de trein gebruiken. Maak dan wel eerst je kaart geschikt voor reizen op saldo. Kijk op www.ns.nl/OV-Chipkaart voor meer informatie. Reis je niet zo vaak? Dan kun je ook een eenmalige chipkaart kopen bij de kaartautomaat of balie. Wil je niet in de rij staan bij de kaartautomaat of balie? Koop dan van tevoren een treinkaartje via www.ns.nl/eticket.

De RET zet daarnaast extra trams in vanwege de verwachte drukte.

Let op: tramvervoer is niet gratis zoals op wedstrijddagen.

Eten en drinken
Op het terrein zijn voldoende verkooppunten voor eten en drinken aanwezig. Zin om iets uitgebreider te lunchen? Restaurant De Kuip Eten en Drinken in het Maasgebouw is ook geopend op de Open Dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Consumptiemunten
Met ingang van het nieuwe seizoen worden er nieuwe betaalmunten geïntroduceerd in De Kuip. Dit betekent dat de munten van afgelopen seizoen op de Open Dag niet meer worden geaccepteerd bij de horecaverkooppunten. Je hebt echter ruim de tijd om je oude munten om te wisselen voor nieuwe munten. Tot 31 december 2015, en dus ook op de Open Dag, kun je dit doen bij de bemande kassa’s die te vinden zijn in de oranje, gele en blauwe sector van het stadion. De prijs van deze munten is gelijk gebleven.

Weersvoorspelling
Het belooft aanstaande zondag een mooie, zonnige dag te worden met een gemiddelde temperatuur van 23 °C. Smeer je ‘s ochtends goed in met zonnebrand en drink gedurende de dag voldoende water.

Feyenoord Fanshops
Op de Open Dag kun je uiteraard het nieuwe thuis- en uittenue kopen. Daarnaast gaat de nieuwe trainingslijn van de staf voor het eerst in de verkoop. Alle Feyenoord Fanshops zijn geopend op zondag 19 juli, waaronder ook de winkel op Centraal Station. Er zijn op de Open Dag tevens vijf extra verkooppunten in het stadion. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas. Er is ook een speciale Open Dag tas te koop voor € 12,-, met o.a. de nieuwe spelerskaarten en een bal.

Service & Tickets
De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Supporters kunnen hier onder meer terecht om een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen aan te vragen en te betalen.

Rondleidingen
De rondleidingen tijdens de Open Dag zijn allemaal volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kuip munten chipkaart maasgebouw plattegrond trein treinen voetbaldorp balie beverwaard drukwerkmax fanshops kaartautomaat opening parkeren rondleidingen service station stempelkaart terrein toegang verkooppunten aanvang abonnement affiches belooft bemande betaalmunten binnenprogramma blaak buitenring consumptiemunten dordrecht drink eenmalige elftalposter entreebewijs entreepoorten eticket garage geintroduceerd geparkeerd gustafson handtekeningensessies helikopter horecaverkooppunten ingevlogen inlevering juniorclub kameraadjes kassa korting krijt kuyt legioen loketten lunchen marko mega nabij olympiaweg openbaar oranje parkeerplaatsen parkeerterrein plattegronden reisplanner restaurant ret saldo seizoenkaart simon slaapkamer smeer spelerskaarten spelerspresentatie sponsors stations stoepkrijt stoptrein tas temperatuur traditiegetrouw trainingslijn trams tramverbinding tramvervoer treinkaartje uitgebreider uittenue vejinovic vertoon vertrektijden vervoer volgeboekt water wedstrijddagen weersvoorspelling winkel zones zonnebrand zonnige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda