Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe betaalmunten in De Kuip komend seizoen

16 juli 2015 18:28 - Feyenoord.nl

Met ingang van het seizoen 2015-2016 worden er nieuwe betaalmunten geïntroduceerd in De Kuip. Voor het ontwerp van de nieuwe betaalmunten is gekozen voor de namen en rugnummers van in totaal 100 oud-Feyenoorders.
Dit betekent dat je komend seizoen in De Kuip je eten en drinken kunt betalen met iconen als Coen Moulijn, Willem van Hanegem en Rinus Israël, maar ook Piet Steenbergen, Manus Vrauwdeunt en Kees van Dijke. Voor de oplettende supporter: er is een aantal spelers zonder rugnummer. Zij kwamen uit voor Feyenoord in een tijd waarin nog zonder rugnummers werd gespeeld.

Supporters die nog in het bezit zijn van betaalmunten van het seizoen 2014-2015 kunnen deze nog t/m de laatste competitiewedstrijd in het kalenderjaar 2015 (Feyenoord – Heracles Almelo op zondag 6 december) omwisselen voor nieuwe munten bij alle bemande kassa’s voor betaalmunten. Deze bemande kassa’s zijn te vinden in alle sectoren van het stadion. Je kunt hier zowel met contant geld als met een pinpas betalen. De prijs van de munten blijft ongewijzigd.

De munten zijn voor het eerst verkrijgbaar tijdens de Open Dag van aanstaande zondag 19 juli.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

betaalmunten kuip munten bemande kassa rugnummers almelo contant dijke geintroduceerd hanegem heracles iconen israel manus moulijn ongewijzigd ontwerp oplettende pinpas rinus sectoren steenbergen vrauwdeunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment