Transparent
Inloggen
Sluiten

Southampton concreet voor Clasie, ook namen Lazio en Fenerbahce genoemd in geruchtencircuit [update 2]

12 juli 2015 12:40

Volgens Feyenoord watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International is het Southampton van Ronald Koeman inmiddels concreet geworden voor Jordy Clasie. In het geruchtencircuit wordt de aanvoerder van Feyenoord de laatste dagen ook nadrukkelijk in verband gebracht met interesse van Lazio Roma en Fenerbahce. Met welke club Feyenoord daadwerkelijk in verregaande onderhandelingen is, is op dit moment nog onduidelijk.

[Update] De Telegraaf meldt dat Jordy Clasie kan kiezen omdat er twee clubs zeer geïnteresseerd zijn en mogelijk zelfs nog een derde.

[Update 2] Ook het Algemeen Dagblad meldt dat het om Southampton zou gaan. De Engelse club heeft volgens Feyenoord watcher Mikos Gouka aangeklopt. Clasie zou de transfer wel zien zitten.
Tags

clasie southampton fenerbahce geruchtencircuit lazio gouka koeman krabbendam roma telegraaf verregaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment