Transparent
Inloggen
Sluiten

Openingswedstrijd tegen Southampton uitverkocht

2 juli 2015 20:37 - Feyenoord.nl

De openingswedstrijd van het seizoen 2015-2016 van Feyenoord tegen Southampton wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip. Alle beschikbare kaarten voor het vriendschappelijke duel op donderdag 23 juli aanstaande werden donderdag, een dag na de start van de kaartverkoop, verkocht. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de openingswedstrijd.

Ronald Koeman en Graziano Pellè kunnen zodoende rekenen op een warm onthaal in een volle Kuip, waar beiden een succesvolle tijd kenden. De 52-jarige coach leidde Feyenoord tweemaal naar de voorronde van de Champions League, terwijl Pellè in twee seizoenen liefst vijftig keer scoorde in het rood-wit. Het tweetal beproeft sinds afgelopen seizoen hun geluk in Southampton, waar ook Erwin Koeman en Jan Kluitenberg (beiden eveneens ex-Feyenoord) onder contract staan.

Behalve Koeman en Pellè is er die dag nog een groot aantal oud-Feyenoorders present in De Kuip, wat alles te maken heeft met de jaarlijkse reünie die dan op het programma staat. Traditiegetrouw zullen velen voormalig spelers en trainers van de club voorafgaand aan de openingswedstrijd het veld betreden voor de groepsfoto.

Supporters die nog niet in het bezit zijn van een seizoenkaart, kunnen deze aanvragen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een plek in De Kuip bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de competitie en heb je bovendien automatisch toegang tot de openingswedstrijd tegen Southampton en het vriendschappelijke duel met Olympiakos FC op 1 augustus.

Via Viagogo is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de ontmoeting met Southampton. Voor seizoenkaarthouders is het op dit moment om technische redenen nog niet mogelijk hun seizoenkaart te koop aan te bieden voor de openingswedstrijd. Viagogo streeft ernaar deze mogelijkheid op zo’n kort mogelijke termijn aan te bieden.

De aftrap van het duel tussen Feyenoord en Southampton is om 20.00 uur.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

openingswedstrijd southampton kuip seizoenkaart koeman pelle toegang viagogo aftrap beproeft betreden erwin graziano groepsfoto kluitenberg olympiakos onthaal ontmoeting present reunie traditiegetrouw voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki