Transparent
Inloggen
Sluiten

Informatie over eerste training Kuyt donderdag om 10.00 uur; live te zien op Rijnmond.nl

1 juli 2015 15:36 - Feyenoord.nl

Feyenoord werkt donderdag om 10.00 uur de eerstvolgende training af op Varkenoord. Tijdens deze training, die vrij toegankelijk is voor supporters, zal Dirk Kuyt voor het eerst aansluiten bij de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst.
In verband met de verwachte drukte zullen de spelers donderdag met busjes vanuit De Kuip naar het trainingsveld rijden, om op die manier onveilige situaties bij het oversteken van de weg richting Varkenoord te voorkomen.

Feyenoord wijst alle supporters erop dat de ruimte langs het trainingsveld op Varkenoord momenteel beperkt is. Het betreden van de (net ingezaaide) velden rondom het trainingsveld is ten strengste verboden en kan schade veroorzaken.

Wie de grootste drukte wil ontlopen, is uiteraard van harte welkom tijdens een training later in de voorbereiding, waarbij Kuyt ook aanwezig zal zijn.

RTV Rijnmond zal de eerste training van Kuyt morgen vanaf 10 uur via een livestream vertonen op Rijnmond.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kuyt rijnmond varkenoord betreden bronckhorst busjes ingezaaide kuip ontlopen onveilige oversteken strengste toegankelijk verboden vertonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave