Transparent
Inloggen
Sluiten

Mysterious Festival nachtmerrie voor grasmeester

21 juni 2015 22:48 - Metronieuws.nl

Tijdens de zomerstop worden de Nederlandse stadions gebruikt voor allerlei andere evenementen. Bij Feyenoord is het onder andere het Mysterious Festival. Het levert een nachtmerrie op voor grasmeester Erwin Beltman. "Ik zou bij wijze van spreken sterven voor die grasmat en dan moet ik toekijken hoe er duizenden mensen op staan te hossen. Dat doet pijn", zo laat hij weten tegenover Metronieuws.

De eerste blik op het gras na afloop van het festival treft hem nog harder in het hart. Beltman laat een foto zien. Kale plekken, geel gras en zandvlaktes. "Totale verwoesting”, noemt hij het. Binnenkort wordt er weer een nieuwe grasmat gelegd. "Dat gebeurt pas op 7 juli. Tot die tijd wil ik dat mijn mat er goed uitziet, ondanks wat de bezoekers van de evenementen hebben aangericht. Nu worden er bedrijfstoernooien op gespeeld, op 28 juni werkt Feyenoord de eerste training er op af en een dag later houden we de zogenaamde Gras Experience. Dan wil ik niet dat de mensen denken: jeetje, wat maken ze er hier in de zomer een potje van. Er een biljartlaken van maken lukt niet meer, maar het moet er wel zo goed mogelijk uit zien."

"Na de nieuwe grasmat op 7 juli heb ik godzijdank weer de regie in eigen hand en mag er niemand het veld betreden zonder dat ik het weet." Een vakantie zit er voor hem daarom niet in. "Ik ga in oktober met mijn gezin naar de Turkse zon. Uiteraard alleen als Feyenoord niet thuis speelt."

Meer op Metronieuws.nl




Tags

festival gras grasmeester mysterious nachtmerrie beltman bedrijfstoernooien betreden biljartlaken duizenden erwin experience foto godzijdank hossen jeetje kale metronieuws potje toekijken verwoesting zandvlaktes zomerstop zon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda