Transparent
Inloggen
Sluiten

Ché Cliché winnaar Feyenoord Netwerk VoVo 2014/2015

21 juni 2015 21:24 - VoVo ranglijst

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2014/2015 zit er weer op. Het was weer een spannend seizoen met honderden deelnemers. Van de Feyenoorders was Ché Cliché de beste. Hij bleef met 287 punten zijn naaste belager Don Paul (282), die vorig jaar nog won, net voor. Op de derde plek van de fans van de club uit Rotterdam eindigden gedeeld 1604 en huizen (277).

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door lammetak75. Het klassement voor de beker werd door colub gepakt. Ché Cliché haalde de meeste punten in het Europees klassement en legde daar klaarblijkelijk de basis voor zijn overwinning in het algemeen klassement, want met 88 punten had hij een grote voorsprong van 5 punten op zijn naaste belagers. Het Interlands klassement kent traditioneel niet zoveel wedstrijden, maar werd gewonnen door Roaldinho door een eindsprint via de laatste kwalificatiewedstrijden van voor de zomer.

Voor wat betreft alle leden van Feyenoord Netwerk wisten snlgof, jefthelegend en de realist vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Er was dit seizoen uiteraard geen WK of EK klassement. Het relatief klassement voor heel Soccer Netwerk ging naar kees.k, met de ongelooflijke score van 94,29%.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2015/2016 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.

Meer op VoVo ranglijst
Tags

klassement che cliche vovo belager belagers colub eindsprint eredivisie huizen jefthelegend klaarblijkelijk lammetak loginnaam realist roaldinho snlgof vantevoren vermelding voorspelcompetitie voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot carranza dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda