Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nieuw uitshirt beste introductie sinds lange tijd'

18 juni 2015 00:54 - Metro

Volgende week zaterdag tijdens de eerste training wordt het nieuwe thuisshirt van de club gepresenteerd. Het uitshirt voor het volgend seizoen is al een tijdje te koop en erg succesvol, stelt Mook. "Het is de beste introductie sinds lange tijd, misschien wel de beste ooit in de clubhistorie. We wisten dat er kritiek zou komen, want je kunt het nooit honderd procent goed doen voor iedereen. Maar de keus die we gemaakt hebben, blijkt een goede te zijn. Onze kledingsponsor Adidas heeft dat goed voorspeld."

Vorig seizoen was het thuisshirt enige tijd uitverkocht, maar de club gaat er alles aan doen om dat dit jaar te voorkomen. „We hebben goed ingekocht en zelfs al bijbesteld. We hadden wel op een boost gerekend, maar niet zo extreem." Een goede verkoop van de shirts is goed voor de club. "Die wordt er beter van."

Meer op Metro




Tags

introductie uitshirt thuisshirt adidas bijbesteld kledingsponsor mook voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena geertruida google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web