Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie: 'Oranje podium om me te laten zien'

29 mei 2015 06:31 - Telegraaf.nl

Jordy Clasie hoopt bij Oranje de nare smaak van het einde van het seizoen met Feyenoord een beetje weg te spoelen. Met het oog op zijn toekomst kan hij zich bij Oranje op international niveau nog eens laten zien. "Het Nederlands elftal is natuurlijk een groot podium. Als ik minuten maak, moet ik mezelf laten zien. Dat kan net een extra duwtje in de goede richting geven," zo stelt hij in De Telegraaf.

De teleurstelling van de vorige interlands is inmiddels vergeten. Nadat hij tot ieders verrassing tegen Turkije naar de bank werd verwezen door Hiddink meost hij vervolgens met een lichte blessure afhaken. "Die dagen erna baalde ik wel, maar ik heb het van me af kunnen zetten. Nee, de bondscoach heeft geen contact met me opgenomen. Dat is hij ook niet verplicht, dus dat heeft me niet gestoord."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

oranje clasie baalde hiddink meost spoelen telegraaf turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg