Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen Europees voetbal, zes duels geleden was je voor gek verklaard'

24 mei 2015 18:27

Aanvoerder Jordy Clasie stond na afloop van het duel tegen Heerenveen geslagen Fox Sports te woord. "Geen Europees voetbal! Als je dit zes wedstrijden geleden had gezegd, had iedereen je voor gek verklaard. Nu is het werkelijkheid. Vervelend voor de spelers, voor de supporters, voor de club. Zo wil je niet afsluiten."

Lange tijd was Feyenoord in de ogen van Clasie de bovenliggende ploeg. "Oover negentig minuten waren wij de betere ploeg, de ploeg die echt ging en echt wilde. En dat hadden we ook afgesproken. In de eerste helft vond ik dat wel ook wel goed hebben gespeeld, kansen gecreëerd en in de tweede helft ook wel. We wisten het alleen niet af te maken. En dan moet je de verlenging in, met een man minder en het was al zo'n zware pot en dan is het heel zwaar."

"We hebben het geprobeerd. Wilkshire kon er niks aan doen. Hij gaf aan dat hij iets voelde knappen in zijn kuit. Dan kun je moeilijk doorspelen. En dan moet je met z'n tienen verder. Dat ging nog wel aardig, Manu kreeg nog een grote kans, maar uiteindelijk hadden we er geen puf meer voor."

"Of dit mijn laatste wedstrijd was voor Feyenoord? Misschien wel. Ik zit hier nu vier jaar, ik heb ambities, maar ik ga niet zomaar weg. Ik heb nu vakantie en dan zien we het wel."




Tags

clasie doorspelen fox heerenveen knappen kuit oover puf tienen verlenging wilkshire

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda