Transparent
Inloggen
Sluiten

Nijhuis leidt uitduel tegen PEC Zwolle

12 mei 2015 13:33 - Feyenoord.nl

De laatste reguliere competitiewedstrijd van Feyenoord van dit seizoen, aanstaande zondag uit tegen PEC Zwolle, staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Dat heeft de KNVB dinsdag bekend gemaakt. De arbiter wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Van de Ven en Schaap. Vierde official is de heer Van den Kerkhof. PEC Zwolle – Feyenoord wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in het IJsseldelta Stadion.

Voor Feyenoord is de wedstrijd in de laatste speelronde van dit seizoen van cruciaal belang in de strijd om directe plaatsing voor Europees voetbal. Bij een overwinning is de ploeg van trainer Fred Rutten zeker van de derde plaats, terwijl het bij een gelijkspel of nederlaag afhankelijk is van de resultaten van AZ en Vitesse. Mocht Feyenoord als vierde of vijfde eindigen, dan kan het alleen nog via de play-offs Europees voetbal afdwingen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

pec nijhuis heer ijsseldelta kerkhof knvb rutten schaap ven vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda