Transparent
Inloggen
Sluiten

Zoektocht naar oplossing voor laatste wens Theo na verplaatsing Feyenoord - Vitesse

8 mei 2015 19:23

Het uitstel van Feyenoord - Vitesse kwam hard aan bij de uitbehandelde longkankerpatient Theo en zijn familie. Theo zou als zijn laatste wens de wedstrijd in De Kuip zondagmiddag bijwonen. "Die man gaat gewoon dood. En de politie zet alleen voor de aandacht een streep door zijn wens. Schandalig," zo stelt zijn dochter emotioneel tegenover het Algemeen Dagblad.

Er wordt volop gezocht naar een oplossing om toch te kunnen voldoen aan de wens. Voor maandag is het vanwege het avondtijdstip en de lange reis van en naar Almelo normaal gesproken te laat. De familie gaat nu bij Theo's artsen informeren of ze hem met medicijnen op de been kunnen houden. De ambulance staat maandag in ieder geval klaar en Feyenoord houdt een plekje vrij.

De politiebond heeft aangeboden Theo met politiebegeleiding naar het stadion te brengen, maar volgens de bond zei dochter Yvette dat haar vader daar te zwak voor is. Daarom zegt de bond ook geen verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor Theo's gezondheid tijdens een helikoptervlucht, zoals geopperd was door de familie.

Feyenoord heeft Theo ook de optie gegeven een training bij te wonen. "Maar hij mag de ambulance maar één keer in zijn leven inzetten om zijn wens uit te laten komen", zegt dochter Alice. "Dus hij gaat erover nadenken of hij liever de wedstrijd of de training bijwoont."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

dochter vitesse ambulance alice almelo artsen avondtijdstip bijwoont dood emotioneel helikoptervlucht kuip longkankerpatient medicijnen politiebegeleiding politiebond uitbehandelde uitstel yvette

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda