Transparent
Inloggen
Sluiten

Zico roept Ono op voor wedstrijd tegen Jamaica

2 oktober 2002 20:00

Verslaggever: K

De Braziliaanse bondscoach Zico heeft 5 Japanse voetballers, waaronder Ono van Feyenoord, opgeroepen voor het nationale team dat op 16 oktober in een vriendschappelijke wedstrijd uitkomt tegen Jamaica. Dat maakte een woordvoerder van de Japanse voetbalbond JFA vandaag bekend. Feyenoord vreesde al voor de oproep die slecht uitkomt gezien het wedstrijdprogramma. Na de lange reis van Ono van Japan naar Nederland staat de zaterdag erna de uitwedstrijd tegen Vitesse al op het progrmma, direct gevolgd door een uitwedstrijd in de Oekra?ne.

Volgens - onbevestigde - berichten uit Japan zou Feyenoord de selectie accepteren als dat de laatste dit jaar is. Zico wil zijn volledige selectie graag bij elkaar halen, aangezien het zijn eerste interland is met het nationale team van Japan. Later dit jaar staan nog interlands van Japan op het programma tegen Argentinie (november) en (waarschijnlijk) Brazilie in december.

Meer op




Tags

japan ono zico jamaica argentinie jfa nederland oekra onbevestigde progrmma vitesse vreesde wedstrijdprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment