Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten hekelt gebrek aan professionaliteit: 'soms het idee dat iedereen al met volgend jaar bezig is'

26 april 2015 17:48 - RTV Rijnmond

Fred Rutten liet na afloop tegenover RTV Rijnmond weten te balen van het gelijkspel. "Wij hebben kansen gehad, maar de keuzes in de zestien waren te afwachtend. Normaal zou je zeggen, oké een gelijkspel, hier winnen niet veel teams. Maar nu ben ik er niet tevreden mee. In deze fase wil je die derde plaats veilig stellen."

De Feyenoord coach hekelde de professionaliteit binnen de club, iets wat Ronald Koeman eerder ook al diverse malen deed. Er zou te weinig focus zijn op het resultaat van de volgende wedstrijd. "Ik heb soms het idee dat iedereen met volgend jaar bezig is en niet met dit jaar. Soms heb ik dat gevoel. Ik vind het zeer onverstandig om een dag voor een wedstrijd een magazine neer te leggen waar Dirk Kuijt op staat. Juist een dag voor een wedstrijd, niet echt professioneel."

Meer: RTV Rijnmond

Meer op RTV Rijnmond
Tags

professionaliteit rutten hekelt rijnmond afwachtend hekelde koeman kuijt magazine malen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.623 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment