Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie op schaduwlijst van Zenit

23 april 2015 18:37

Naast Southampton kan Jordy Clasie ook rekenen op belangstelling vanuit Rusland. Zenit volgt de aanvoerder van Feyenoord nadrukkelijk, zo meldt Voetbal International. De Russische kampioen volgt hem al geruime tijd.

In een reactie tegenover het Algemeen Dagblad bevestigt technisch directeur Henk van Stee van de Russische club dat de club Clasie nadrukkelijk volgt. 'Hij is een interessante optie. De tijd dat deze club veertig miljoen neertelde voor aankopen is voorbij. Spelers uit de Eredivisie zijn goedkoper en zijn vaak heel ver in hun ontwikkeling. De interesse is niet zo concreet dat wij ons hebben gemeld, maar ik sluit niet dat zoiets nog gaat gebeuren. Dat hangt van allerlei ontwikkelingen af.' De Russische club heeft ook Georginio Wijnaldum en Luuk de Jong in haar schaduwelftal staan.

Jordy Clasie zelf zegt pas over zijn toekomst na te willen gaan denken nadat Feyenoord zich heeft geplaatst voor Europees voetbal.




Tags

clasie zenit schaduwlijst eredivisie jong neertelde rusland schaduwelftal southampton stee wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki