Transparent
Inloggen
Sluiten

'Al weken geen contact meer met Guidetti, club wil deze maand uitsluitsel'

22 april 2015 06:31

Volgens De Telegraaf staat het aanblijven Kazim los van de pogingen om John Guidetti al dan niet vast te leggen. Er zou zowel financieel als technisch ruimte zijn om ook Guidetti te halen. De kans op de komst zou echter geslonken zijn tot nihil. Het Feyenoord aanbod komt niet in de buurt van de wensen van de Zweed. Ondertussen zou er al weken geen contact meer geweest zijn tussen Feyenoord en het kamp van Guidetti, die nergens meer op zou reageren.

Volgens het Algemeen Dagblad wil Feyenoord nog deze maand uitsluitsel. De Rotterdamse krant legt nog altijd wel een verbinding met het eventueel vastleggen van Kazim.




Tags

guidetti kazim aanblijven geslonken telegraaf verbinding zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.554 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bosz fortuna freak geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer slot stuivenberg timber twente wehave wieffer willykment