Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Academy gaat voor zesde award op rij, opnieuw genomineerd

14 april 2015 10:31 - Feyenoord.nl

Feyenoord is ook dit seizoen genomineerd voor de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding van Nederland. Deze prijs ging de afgelopen vijf jaar al naar Feyenoord Academy. De opleiding van Feyenoord maakt nu dus kans om deze prijs voor de zesde keer op rij in de wacht te slepen. Naast Feyenoord zijn ook de opleidingen van Ajax, AZ en PSV genomineerd.

De winnaars van de Rinus Michels Awards worden op vrijdag 15 mei bekend gemaakt tijdens het Nederlands Trainerscongres in Zwolle. De Rinus Michels Award, genoemd naar de voetbaltrainer Rinus Michels, zijn prijzen die jaarlijks op initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer worden uitgereikt. Het initiatief voor de prijs wordt door beide trainersbonden van Nederland, namelijk de CBV en de VVON, en de KNVB ondersteund.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

award michels rinus academy nederland voetbaltrainer awards cbv knvb trainersbonden trainerscongres vakblad vvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer