Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: 'Nu kan ik nog wat betekenen voor de club'

10 april 2015 18:45

Dirk Kuyt beseft als geen ander dat door zijn terugkeer de verwachtingen enorm hoog zijn in Rotterdam, zo laat hij weten tegenover de NOS. "Ik weet vanuit het verleden, dat het voor spelers die terugkeren niet altijd makkelijk is om succesvol te zijn. Maar ik kijk puur naar mezelf. Naar de persoon die ik nu ben en de fitheid die ik nog steeds in mijn lichaam voel. Ik heb er heel veel zin in en ga mijn schouders eronder zetten."

"Ik vind dat ik nu nog wat kan betekenen voor de club, dat ik ze kan versterken. Dat ik op dit moment de kans krijg, maakt me enorm trots. Maar ik hoop nu eerst de drie fantastische jaren bij Fenerbahçe af te sluiten met nog een kampioenschap."




Tags

kuyt fenerbahce fitheid nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda