Transparent
Inloggen
Sluiten

'Wouters de ideale assistent voor Van Bronckhorst'

10 april 2015 18:04 - Metro

De 54-jarige Jan Wouters wordt naast Jean-Paul van Gastel de tweede assistent van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. "Een betere assistent dan Wouters kan Van Bronckhorst zich niet wensen", zo stelt voormalig FC Utrecht-trainer Ton du Chatinier tegenover Metro. "Hij is tactisch heel sterk en hij kan goed met spelers omgaan, ook individueel. Daarnaast is hij is ook erg goed in de nabesprekingen. Hij ziet vaak dingen die anderen over het hoofd hebben gezien en kan die vervolgens aan de hand van beelden duidelijk analyseren."

"Hij heeft het bij Utrecht ook uitstekend gedaan als hoofdtrainer, hij haalde zelfs Europees voetbal, maar hij werkt toch liever als assistent. Het is duidelijk dat hij internationaal en in Nederland ontzettend veel ervaring heeft. Hij heeft op heel veel plekken in de keuken mogen kijken en kan dat nu meenemen naar Feyenoord."

Meer op Metro




Tags

bronckhorst wouters utrecht chatinier gastel metro nabesprekingen nederland ton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg