Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: 'ploeg hiervan niet in de war, maar kwaad'

28 september 2002 22:34

Verslaggever: K

Bert van Marwijk liet na afloop van het verloren duel in Roosendaal weten dat hij niet verwacht dat het team in de war raakt door de nederlaag met het oog op het duel tegen Dynamo Kiev. 'Ze zullen juist kwaad op zichzelf zijn dat ze hier 3 punten hebben laten liggen.' Van Marwijk ontkende dat de nederlaag te maken had met nonchalance of arrogantie. 'Ik begrijp dat dat gedacht wordt, maar dat is niet zo. Er is van te voren uitgebreid aandacht aan besteedt om dat te voorkomen. Ik kan de ploeg over het eerste half uur alleen verwijten dat ze niet op 2-0 of 3-0 voorstonden. We hadden meer afstand moeten nemen.

Er zijn vervolgens van die momenten in de wedstrijd, zeker bij uitwedstrijden dat de tegenstander door een bepaald moment weer terug kan komen in de wedstrijd. Sommige jongens van ons hadden moeite om daarmee om te gaan.' De coach van Feyenoord noemde met name Pardo en Song die hij ook allebij wisselde. Volgens de coach waren zij teveel op eigen eer en leuke hoogstandjes uit en was dat door de taalbarriere nauwelijks te corrigeren. 'Dan geef je de tegenstander het gevoel terug te kunnen komen. Vervolgens werd Rzasa in de rust verrast en werd het zomaar 2-1. Uiteindelijk hebben we er nog alles aan gedaan om gelijk te komen'.

Meer op
Tags

marwijk allebij arrogantie besteedt corrigeren dynamo eer hoogstandjes kiev nonchalance pardo roosendaal rzasa song taalbarriere voorstonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.226 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dijk dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid montevideo nederland oranje rodriguez simons sobat stengs veerman wieffer wijnaldum